«Солідарність» затвердила список команди до облради

Список кандидатів в обласну раду від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» затвердили вчора, 23 вересня, делегати обласної партійної конференції.

Загалом 84 кандидати висунули по всій Черкаській області. Очолив список голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

IMG_2079

За словами голови Черкаської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Василя Фурмана, формувалася нова команда не один місяць, але результат того вартий.

IMG_2101

– На сьогодні «Солідарності» вдалося зібрати найпотужнішу і найсильнішу команду кандидатів до обласної ради, – говорить Василь Фурман. – Переконаний, що всі вони докладуть максимум зусиль для перемоги і для того, щоб потім в умовах децентралізації вивести Черкащину в п’ятірку найкращих областей України.

IMG_2093

Лідер політсили представив десятку облич партії. Серед них – волонтерка Лілія Усик, підприємець Віталій Веретільник, громадський активіст Валерій Макеєв, медик Ігор Фесун, лідер «Школи мерів» Сергій Рубан та багато інших активних професійних представників партії в області. Сам же Василь Фурман не балотуватиметься.