Олександра Радуцького висунуто кандидатом у міські голови Черкас

Кандидат у міські голови Черкас та перший номер списку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» до міської ради Олександр Радуцький розповів про те, що вдалося реалізувати за рік роботи депутатського корпусу та про свою програму дій:

«Ми разом із депутатами міської ради за рік повністю зуміли змінити пріоритетність руху коштів, перенаправивши їх із примарних на конструктивні цілі. Завдяки нашим рішенням, ми щодня створюємо комфортні та безпечні умови для наших містян. Я радий, що для більшості депутатів міськради девізом їхньої роботи стали слова «Жити Черкасами».

І тут цифри кажуть самі за себе: на капітальний ремонт шкіл і садочків виділено 70 млн грн, на школи мистецького спрямування – 2,5 млн грн, заклади охорони здоров’я – 10 млн грн, програми ОСББ і співфінансування – приблизно 4 млн грн., капітальний ремонт доріг – 30 млн грн, поточний ремонт доріг – 15 млн грн. А такі стратегічні для міста об’єкти, як «Теплокомуненерго» та «Черкасиводоканал» вдалося витягти із боргової ями та вберегти від неминучої приватизації.

Але головною спільною перемогою Радуцький вважає те, що вперше в Черкасах бюджет формувався за участі більшості депутатського корпусу та департаментів. При цьому ухвалено його бездефіцитним, тим самим забезпечивши до кінця року всіх працівників медичної і освітньої галузей зарплатою.

«Моя програма проста. Адже я вніс до неї лише першочергові кроки, необхідні для безпеки та комфорту жителів Черкас. Чесна праця в інтересах кожного мешканця міста й усіх Черкас загалом – мій алгоритм дій, моє щоденне кредо та вимір мого життя. Переконаний, місто має належати людям. Влада та міський голова зобов’язані жити Черкасами, його турботами і потребами. Головним завданням майбутнього міського голови вважаю роботу в прозорому, конструктивному та законному руслі», – резюмував Радуцький.