Кандидати до облради від “Черкащан” і “Солідарності” показали, що дружба і хороші стосунки – вищі за політику

Кандидати від ВО “ЧЕРКАЩАНИ” та “Блоку Петра Порошенка “Солідарність” до обласної ради по 70-му округу – Інна Лук’янець та Сергій Рубан – вирішили об’єднати свої зусилля під час цієї виборчої кампанії.

Передовсім тому, що хочуть довести, як нове покоління політиків – дружба і хороші людські стосунки вищі за хвилинні політичні інтереси, а також – продемонструвати культуру ведення агітаційної кампанії. Новий закон про вибори також допускає, що обидва кандидати можуть перемогти на окрузі і отримати мандати.

– Я бачу у Сергієві давнього друга, з яким нас поєднала ще Уманщина. У нашому житті будуть ще не одні вибори і вони ніяким чином не вплинуть на наші гарні стосунки. Сьогоднішня система виборів така, що ми можемо обоє стати депутатами облради, може не стати ніхто, може стати хтось один, незалежно від результату набраних голосів, – говорить Інна Лук’янець. – Сьогодні все більше прив’язується до відсотку, набраного партією, ніж до конкретної людини. Сергій – людина молода, амбітна, розумна, ерудована, перспективна. В силу свого молодого віку, ця людина все-одно буде творити майбутнє нашої країни. Будучи кандидатами в депутати до обласної ради по одному округу, ми хочемо показати високий рівень політичної культури проводячи свої передвиборчі кампанії чесно, порядно і без бруду стосовно і до своїх виборців і один до одного. Зараз це максимум, що ми можемо зробити для розбудови України, як європейської держави, беручи за пріоритети високі морально-етичні стандарти.

– Для мене Інна – це гарна подруга, порадниця, зразок мудрості жінки та приклад гарної мами та дружини. Так склалося в цьому році, що ми балотуємось до обласної ради по одному округу, – говорить Сергій Рубан. – Ці вибори лише позитивно вплинуть на наші стосунки. Нова система виборів дає можливість бути обраним нам обом. Інна – найкраща представниця своєї політичної сили, яка додасть рейтингу та поваги. Інна – молода, мудра людина, гарний психолог, і я вірю, що найближчим часом вже стане доктором наук. Така підтримка додає віри та впевненості. Балотуючись на одному окрузі, ми покажемо високий рівень політичної та особистої культури, жодного бруду чи негативу не буде. Ми йдемо змінювати правила гри, будувати нове, а не руйнувати старе. Ми боремось за, а не проти. Зміни починаються з кожного з нас. Країну змінюють люди.