Володимир Доманський допоміг збудувати церкву в Софіївці

Депутат Черкаської районної ради, кандидат у депутати до Черкаської обласної ради Володимир Доманський сприяє впродовж декількох років будівництву храмів у Черкаському районі. За три роки звели храм у Софіївці. Зараз уже заклали фундамент під церкву в селі Кумейки.

«Під час розмови з отцем Віктором із Софіївки дізнався, що в селі немає церкви, але громада того потребує, – зазначає Володимир Доманський. – Я вирішив, що можу і хочу допомогти її збудувати. Ми знайшли зручне для всіх місце і заклали фундамент. Майже три роки я витратив на оформлення всіх супровідних документів на узаконення будівництва, і зрештою вже майже два роки церква радує селян. Коли говорять, що я побудував церкву, – то це гучно сказано. Я лише допоміг отцю Віктору, матеріально забезпечивши будівництво всім необхідним. Будували церкву, щоб жителі села Софіївка мали куди йти на свята і де помолитися Богу».

На сьогодні вже і в селі Кумейки посприяли закладенню фундаменту нової церкви. Незабаром і там має розпочатися будівництво.