Кандидат-порошенківець міняє вікна в Скородистицькій школі та влаштовує свята сіл

Кандидат у депутати до Черкаської обласної ради Ігор Романов допомагає встановити металопластикові вікна та двері в Скородистицькій школі.

Господарство, яким керує кандидат від “Блоку Петра Порошенка “Солідарність”, виділило кошти на встановлення енергозберігаючих вікон і дверей у школі. Роботи з їх встановлення в навчальному закладі тривають. Вітаючи чорнобаївських учителів із професійним святом, Ігор Миколайович пообіцяв і надалі допомагати галузі.

Ігор Романов підтримує також ініціативи сільських громад та долучається до проведення свят у районі. Нещодавно він виділив кошти на проведення Дня села в Ірклієві. З проханням допомогти в організації свята до Ігоря Миколайовича звернулася сільська голова Ірклієва Надія Бокова.

Ігор Миколайович – традиційно серед організаторів дня села Крутьки, яке жителі відзначили в останні дні вересня. Крутьківчани цьогоріч святкували ще й 90-річчя місцевого самоврядування. У Будинку культури Ігор Романов зустрівся з жителями села, привітав їх та подякував крутьківським аматорам за прекрасний концерт.

Підтримав Ігор Миколайович і районний пісенний фестиваль ветеранських колективів «І внуки героями стали, коли діди героями були». Цього року фестиваль присвятили 72–ій річниці визволення України від нацистських окупантів у Другій Світовій війні. Фестиваль проводиться зонально, в селах Комінтерн, Ревбинці, Мала Бурімка, Тимченки та Бакаєве.

Кандидат у депутати облради допоміг в організації заходу і завітав на фестиваль, щоб особисто привітати всіх учасників художньої самодіяльності. Ігор Миколайович зі сцени подякував ветеранам за їхню любов до пісні та за той приклад, який вони подають молодому поколінню.