Шполянська команда БПП «Солідарність»

Півтора роки тому Президент Порошенко і його команда взяли на себе відповідальність за мир та майбутнє країни. Попри війну та всі зусилля російського агресора Президенту і нашій команді вдалося здобути підтримку світу та стабілізувати ситуацію на сході.

Ми змогли відновити армію та почати масштабні реформи. Зараз від місцевих виборів залежить – чи вдасться зберегти країну єдиною і зупинити план Путіна по розколу України.

Наші реальні справи:

Черкащина зробила вагомий внесок в обороноздатність країни. Ми не зірвали жодного завдання, поставленого Президентом.

Ми перші в Україні розробили і прийняли обласну програму захисту учасників АТО.

Знято корупційний прес з інвесторів, які хочуть прийти в область і створювати тисячі нових робочих місць.

Ми робимо реформи вже зараз: скорочуємо чиновників, запроваджуємо електронні закупівлі, вдосконалюємо роботу Центрів надання адмінпослуг, створюємо нову поліцію.

Наші плани:

1. Зробити Черкаську область лідером за кількістю інвестицій на душу населення.

2. Реанімувати підприємства оборонної промисловості. Забезпечити їх замовлення.

3. Відновити автошляхи області. Зробити рух по них безпечним і комфортним.

4.Знизити рівень злочинності, а реформу служби правопорядку довести до всіх міст і сіл.

5.Осучаснити медичні заклади області. Дати лікарям можливість рятувати людей.

6. Наблизити шкільну освіту до реального життя. Психічне і фізичне здоров’я дітей важливіше за все інше.

Усик Лілія

Усик Лілія

Кандидат у депутати до Черкаської обласної ради. Учитель. Активна учасниця Революції Гідності, від перших днів АТО долучилася до збору необхідної провізії та забезпечення для військових. На сьогодні здійснила більше 100 поїздок до зони АТО, зокрема відвідала Піски, Станицю Луганську, Щастя, Гранітне. Вивозила мирних жителів із Дебальцевого.

Пустовіт Володимир

Пустовіт В.М.

Кандидат у депутати до Шполянської районної ради. За його ініціативи та безпосередньої участі вперше на Україні запроваджено механізм перерозподілу прибутків між господарствами району. За період роботи на посаді начальника районного фінансового управління працював над пошуком додаткових джерел доходів до місцевих бюджетів, за рахунок чого забезпечувалось перевиконання доходної частини бюджетів на 108-150%.

Потапенко Володимир

Потапенко

Кандидат у депутати до Черкаської обласної ради. Голова Шполянської РДА. Особисто посприяв тому, щоб на Шполянщині не було закрито жодної школи і щоб жоден учитель не пішов у відпустку «за свій рахунок». Крім того, за останній рік у школах району було встановлено 250 вікон, 3 котельні, замінено теплотраси і зроблено косметичний ремонт.

Домчук Оксана

Домчук Оксана

Кандидат у депутати до Черкаської обласної ради. Лікар-ендоскопіст Шполянської ЦРЛ. 12 років щоденної праці лікарем. Займається активною громадською роботою. Разом із родиною долучається до усіх благодійних ініціатив у районі, зокрема до збору коштів для бійців АТО. Представляє інтереси медиків Шполянщини у профспілці медиків Черкаської області.

Плосконос Юрій

Юрий Плосконос

Кандидат на посаду міського голови м. Шпола. Брав активну участь у вирішенні питання утилізації тари від гербицидів, які несли небезпеку жителям м. Шпола. За короткий період роботи в Центрі надання адміністративних послуг при Шполянській РДА сприяв виділенню коштів на ремонт кімнати для зберігання архівних документів.