Термінове звернення БПП «Солідарність» до черкасців

Шановні черкасці!

Ми, кандидати у депутати до міської ради від партії “БПП “Солідарність” звертаємося до вас як до єдиного судді, що має право відділити зерно від полови і визначити, хто гідний представляти ваші інтереси в органах місцевого самоврядування.

Днями усе місто стало жертвою інформаційної атаки Сергія Одарича, який вже дев’ять років очолює Черкаси.

За ці роки зі своїми розбитими дорогами, чи не найдорожчим в Україні проїздом у транспорті місто залишилося далеко позаду таких обласних центрів, як, скажімо, Вінниця. Втім, у чому Сергію Олеговичу немає рівних – так це в самопіарі.

Тут він завжди був і залишається активним, професійно поливаючи брудом тих, кого ще вчора представляв як своїх соратників і друзів.

Сьогодні він зайшов так далеко, що фактично закликав не підтримувати політичну силу Президента України у місті Черкаси.

Тим самим заодно обпаплюжив і людей, які підтримали її.

Тих, хто не шкодував свого життя на фронті або мав активну громадянську позицію і зробив багато для рідного міста. Поливаючи всіх брудом, Сергій Одарич “забув”, що у Черкасах від “Солідарності” балотуються “кіборг” Василь Шкут, учасник АТО Олексій Колісник, волонтерка Альона Вербицька, екоактивістка Людмила Ткаченко, активістка Майдану Тетяна Богомол та багато інших авторитетних людей — лікарів, будівельників, освітян.

Натомість він закидає команді від “БПП “Солідарність” міфічний контроль над міською організацією людини від криміналітету, прізвища якої немає ні в партійних списках, ні серед кандидатів до рад будь-якого рівня.

Розправляючись зі своїми особистими ворогами, Сергій Одарич їх усіх записує в політичні опоненти.

Він таки визнає, що у списку кандидатів від “БПП“Солідарність” є і достойні люди. Але не Сергію Одаричу ділити нас на “достойних” і “недостойних”. Годі вже нав’язувати жителям Черкас свою думку.

Шановні черкасці! Ми переконані, що ви самі розберетеся, хто є хто у нашому місті, і зробите правильний вибір 25 жовтня!

Кандидати у депутати до Черкаської міської ради від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”