Костянтин Омаргалієв: «Субсидії отримають усі заявники району»

Голова Черкаської районної державної адміністрації, депутат Черкаської обласної ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Костянтин Омаргалієв заявляє, що жителям району не треба хвилюватися, якщо вони не отримали повідомлення про призначення субсидії вже на наступний місяць після того, як подали заяву. Якщо субсидію призначать із запізненням, то людина її отримає з дати звернення, а потім у платіжках за комунальні послуги підприємства «Черкасигаз» та РЕМ зроблять перерахунок.
«Аби вирішити цю проблему в управління праці та соціального захисту населення адміністрації залучили людські та технічні ресурси, – розповідає Омаргалієв. – Зокрема, вирішили проблему з електропостачанням, що унеможливить збої у комп’ютерній мережі, провели перемовини із представниками Черкасигаз та РЕМу – підприємствами-надавачами комунальних послуг, аби ті опрацьовували запити управління, без яких неможливий вчасний обрахунок, терміново; самі ж фахівці управління виходять працювати у суботу та неділю».
Тим, кому субсидія вже була призначена, в управлінні праці та соціального захисту населення радять до нових обрахувань сплачувати за комунальні послуги по попередніх розрахунках, а також звертатися до уповноважених із призначення державних допомог у своєму селі, бо інколи субсидію призначать вчасно, а повідомлення про неї приходить із запізненням.