Громадські приймальні «Солідарності» вирішують соціальні та юридичні питання

В кожному районі Черкаської області продовжують працювати для жителів громадські приймальні партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Приймальня обласної організації партії відкрита для відвідувачів в Черкасах. Минулого року тисячі громадян мали змогу звернутися до партійців за допомогою, роз’ясненнями чи з власними пропозиціями.
«Зворотній зв’язок між виборцями та політиками на сьогодні дуже важливий, адже лише при безпосередньому спілкуванні можна визначити проблеми громадян, відстежити та проаналізувати, що турбує жителів певної місцевості найбільше, і саме на вирішення цих пріоритетів спрямовувати свої зусилля, – зазначає керівник секретаріату Черкаської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Рубан. – Ми розуміємо, що більшість питань, з якими до нас звертаються, мають вирішуватися на державному рівні чи місцевими адміністраціями. Тому беремо під контроль кожне питання, готуємо звернення та запити до різних інстанцій, пропонуємо вносити зміни до законодавчих актів тощо. В кожній міській та районній раді області є обрані наші депутати, які завжди відкриті для допомоги. Для нас дуже важливо – отримати позитивний результат і допомогти людям».
Робота громадських приймалень спрямована на вирішення соціальних питань, допомогу з оформленням субсидій, пенсій, підтримку АТОвців та їхніх родин, юридичну допомога, благоустрій міст, сіл та селищ, боротьбу з корупцією, консультативну допомогу, вивчення громадської думки.
Черкаська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»
м. Черкаси, бульвар Шевченка, 205, кабінет 605
телефон: 067-629-80-80
електронна адреса: cherkasy.sekr@gmail.com
сайт: cherkasy.solydarnist.org