Сергій Рубан: “Для мене нова партійна посада – це перш за все довіра команди”

Сергій Рубан – молодий черкаський політик. Віднедавна став керівником Черкаської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Також є керівником секретаріату територіальної організації БПП.

Зацікавленість до політики виникла у студентські роки. Навчання в уманському університеті співпало з Помаранчевою революцією. «Тоді, коли всіх змушували підтримувати Януковича, я заявив керівництву факультету, що повернусь на пари лише після перемоги Революції. Саме так і сталось. Потім була активна участь у студентському самоврядуванні, очолив Студентську раду університету, став членом Правління Української асоціації студентського самоврядування», – говорить Сергій Рубан.

Опісля отримав стипендію польського уряду та два роки навчався в магістратурі Варшавського університету. Після завершення навчання працював в Генеральному консульстві Польщі у Львові. Переїхавши в Черкаси в 2012 році, був співініціатором декількох бізнес-проектів.

«Під час Революції Гідності познайомився з представниками черкаської команди Петра Порошенка та Олегом Гладковським. З того часу спільно працюємо», – коментує Сергій.

Публічною особою себе вважає, щоправда, каже, спеціально «публічним» ставати не збирався, просто хоче мотивувати людей своїми позитивними справами. Тому розповідає про все, що зробив.

Нову посаду – керівника міської організації БПП – насамперед вважає великою відповідальністю. І можливістю щось змінити в Черкасах. Однак у своєму житті від нового призначення змін не відчуває.

«Для мене нова партійна посада – це перш за все довіра команди, із кістяком якої ми працюємо спільно вже два роки. Це додаткова відповідальність з якою впевнений, що впораюсь відмінно. У особистому житті фактично нічого не змінилось: надалі залишаюсь відкритим та конструктивним», – резюмує Сергій Рубан.

http://zmi.ck.ua/cherkassy/nov-oblichchya-cherkas-sergy-ruban.html