Ярослав Попко вручив спортивний інвентар вихованцям ДЮСШ «Колос»

Голова Лисянської районної ради, голова районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Ярослав Попко відвідав Лисянську дитячо-юнацьку спортивну школу «Колос» та вручив спортсменам комплекти волейбольної форми, м’ячі та наколінники.
«Спорт – це не лише зміцнення волі до перемоги, бажання самовдосконалюватися, це в першу чергу здоров’я, прищеплення юному поколінню жаги до повноцінного життя, – зазначив Ярослав Попко. – Сподіваюся, придбаний інвентар та форма додадуть снаги вихованцям в їх тренуваннях».
Директор Лисянської ДЮСШ «Колос» С.П. Гордієнко щиро подякував представникам влади за турботу про підростаюче покоління.
«Я від імені вихованців та тренерів щиро вдячний районній раді, райдержадміністрації за турботу, за надану можливість постійно оновлювати спортивний інвентар, футбольну, баскетбольну форми, м’ячі для дітей. 328 школярів залюбки тренуються з таких видів спорту: футбол, волейбол, баскетбол та настільний теніс, мають вагомі здобутки в змаганнях як районного, так і обласного рівнів», – говорить Гордієнко.
Під час зустрічі керівництву ДЮСШ «Колос» було поставлене завдання залучати якомога більше дітей до занять спортом, створювати для молодого покоління всі належні умови, аби діти з великим бажанням поспішали в спортзали чи на спортивні майданчики.