«Солідарність» одностайно підтримала запровадження «Прозорро» в Черкасах

Депутати Черкаської міської ради затвердили рішення щодо запровадження системи електронних закупівель. Положення узгоджене між депутатами, міською владою та громадськістю. Відтепер в Черкасах придбання товарів, робіт та послуг відбуватиметься за «Прозорро». Товари та послуги виставлятимуть на торги при вартості від 30 тисяч гривень, роботи – від 100 тисяч гривень.
«Я радий, що нарешті громадськість та влада зможуть поставити крапку щодо запровадження системи електронних закупівель «ProZorro» у Черкаській міськраді, – зазначає секретар Олександр Радуцький. – Лише час покаже, наскільки правильним та ефективним було ухвалення цього рішення депутатами».
«Приємно, що депутати та громадськість нарешті дослухалися один до одного та змогли знайти спільне бачення і напрацювати відповідні пропозиції, аби в Черкасах сотні мільйонів бюджетних коштів використовувалися відкрито та через електронні торги. Депутати фракції «Солідарність» завжди підтримували «Прозорро» і зробили все можливе для запровадження цієї системи в дію. Тепер наше наступне завдання – слідкувати та контролювати роботу департаментів міськради при підготовці та проведенні торгів», – зазначає голова Черкаської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Соідарність» Сергій Рубан.