В Умані новонародженим дарували вишиванки

У День вишиванки за ініціативи голови Уманської районної державної адміністрації Віталія Олійника та голови Уманської районної ради Оксани Супрунець (член фракції БПП «Солідарність») в Умані в приміщенні РДА провели заходи, присвячені цьому патріотичному святу. У малому залі було оформлено світлицю в українському стилі, а також розгорнута виставка вишивки майстрів району. Там же майстрині проводили майстер-класи з вишивки.
Наприкінці свята усі присутні згуртувалися для загальної фотографії на згадку про цей день, а також приєдналися до загального флешмобу та створили «живий» Герб України.
Крім того, в рамках святкування, районною владою було запропоновано провести акцію «Народжені у вишиванках», а точніше, подарувати вишиванки усім дітям Уманського району, які народилися в день або переддень Дня вишиванки.
Ними виявилися: сім’я Андрущак із села Рижавка, сім’я Задорожніх – село Колодисте та сім’я Погосян – село Паланка.
Тож по закінченню заходу голова Уманської райдержадміністрації Віталій Олійник відвідав Уманську центральну районну лікарню, де вручив подарунки матерям новонароджених дівчаток. В заході взяли активну участь члени фракції «Солідарність», а саме: Олександр Мордач, Борис Бондар, Юрій Притула (голова фракції).

1463669256_img_4744

8

12

5

16