Сергій Рубан звернувся до «Облавтодора» за поясненнями, чому дорогу асфальтують в дощ

Керівник секретаріату Черкаської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Рубан звернувся до директора ДП «Черкаський облавтодор» з вимогою пояснити, чому капітальний ремонт дороги Черкаси-Сміла здійснюється в дощ з порушенням технологічного процесу.
Зокрема його цікавить, на підставі якого документа дозволено відповідний ремонт, ким документ був підписаний, розмір коштів, що був виділений. Також Сергій Рубан просить вказати якість покриття, що вкладається, та термін експлуатації за звичайних умов після ремонту.
«На відео помітно, що асфальтують ділянку дороги в дощ. Сумніваюся, що технологічні вимоги дозволяють виконувати ці роботи в таку погоду. Але хочу побачити офіційну відповідь фахівців. В разі відповіді, що таке асфальтування значно шкодить якості, будемо вимагати пояснень, відповідальності винуватців, в тому числі керівництва «Облавтодора», – заявляє Сергій Рубан.
За нижче вказаним посиланням можна ознайомитися з відеоматеріалом, що підтверджує факт ремонт дороги в дощ.

"Усе, що не робиться, на краще", – прислів'я точно не про автодор. Передсмілянська дорога нарешті дочекалася ремонту. Усе в кращих традиціях українського асфальтоукладання: робота в дощ і працівники в яскравих, святкових дощовичках.

Publiée par Iryna Maliukova sur Lundi 13 juin 2016

Звернення до Облавтодора