На Черкащині підняли олімпійський прапор

5 серпня відбулося відкриття ХХХІ Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро. З нагоди цієї події на Черкащині замайорів олімпійський прапор. Підняли стяг біля обласної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву – спорткомплексу «Манеж». Участь в урочистостях взяв голова депутатської фракції «Солідарність» в Черкаській обласній раді, заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв, керівництво обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту, відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч, спортсмени та жителі міста. Честь підняти олімпійський прапор надали учасниці минулої Олімпіади Дар’ї Шаріповій.
«Сьогодні розпочинається прекрасне дійство – Літні Олімпійські ігри в Ріо. До них наші спортсмени готувалися усі чотири роки. Гордий тим, що до збірної України увійшли і двоє наших земляків. Кожен олімпійський спортсмен заслуговує нашої поваги за силу волі та незламну віру у свою мрію. Вони варті перемог», – зазначив Костянтин Омаргалієв.
За словами голови відділення НОКУ в Черкаській області Андрія Більди, Герої спорту – це такі самі Герої України, як і ті, хто захищає цілісність нашої країни. На них покладено не меншу відповідальність.
«Приємно, що й представники Черкащини потрапили до складу національної збірної. Бажаємо їм виступити на межі людських можливостей», – говорить Андрій Більда.
Нагадаємо, цьогоріч Україну на Олімпійських іграх представляють 205 спортсменів у 27 видах спорту. Серед них і двоє спортсменів з Черкащини: Сергій Куліш (кульова стрільба) та Наталія Золотухіна (метання молота).

DSC_6259_801x534

DSC_6231_801x534

DSC_6241_801x534

DSC_6282_801x534 — копия

DSC_6247_801x534

DSC_6242_801x534