В селі Берестівець за підтримки депутата «Солідарності» збудували дорогу та відкрили парк

В селі Берестівець на Уманщині з нагоди 25-річчя Незалежності України відкрили капітально оновлену вулицю Шевченка, парк «Вікторія» та провели парад «Вишиванок». Ініціював та втілив ці проекти в життя депутат фракції «Солідарність» Уманської районної ради Василь Чекаленко за підтримки представників партії БПП – голови Уманської РДА Віталія Олійника та голови Черкаської обласної ради Олександра Вельбівця.
«Символічно, що ми сьогодні зібралися з вами на оновленій зразковій вулиці імені Тараса Шевченка. Маємо надію, що незабаром всі вулиці нашого села будуть мати такий вигляд. Головним ініціатором ремонту вулиці є директор ТОВ «Берестівець» Василь Чекаленко. За кошти його підприємства й були виконані роботи», – говорить сільський голова Берестівця Сергій Яременко.
На території парку «Вікторія» розташувався фонтан, альтанка, святкова зона, десятки лавок.
«Наша будівельна бригада і будинок культури відремонтувала. Відкриття паркової зони – це лише частина проекту розвитку села. Далі ми плануємо створити острів «Кохання», побудувати магазин та інші виробничі об’єкти. Для нас важливо створити нові робочі місця. Адже там, де є робота, там є життя», – розповів депутат Василь Чекаленко.
Під час урочистостей голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець нагородив Василя Чекаленка відзнакою за заслуги перед Черкащиною.
«Маю честь працювати в команді разом з такими людьми, які дбають про комфорт інших. Впевнений, що парк «Вікторія» невдовзі стане новою туристичною родзинкою Черкаської області та буде вабити туристів з інших областей та країн», – говорить керівник секретаріату Черкаської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Рубан.
Нагадаємо, Василь Чекаленко приділяє значну увагу соціально-економічному розвитку рідного села та Уманського району, зокрема, за його ініціативи освітлено село Берестівець, прокладено водогін, відремонтовано місцеву школу, дитячий садок, Будинок культури та ФАП, облаштовано пам’ятні місця і збудовано храм.

DSC_0746

DSC_0755

DSC_0766

DSC_0800

DSC_0805

DSC_0824 (1)

DSC_0838

DSC_0887

DSC_0926

DSC_0927

За матеріалами http://center-news.com.ua/