Костянтин Омаргалієв: «Фізичне виховання – це здоров’я нації»

Голова фракції БПП «Солідарність» у Черкаській обласній раді Костянтин Омаргалієв вітає спортсменів і всіх черкащан, хто за здоровий спосіб життя, із Днем фізичної культури та спорту:
«Кожного року у другу суботу вересня ми відзначаємо День фізичної культури і спорту – свято спортсменів, тренерів і всіх, хто веде та культивує здоровий спосіб життя! За всіх часів саме здорові тілом і духом люди складали опору суспільства, адже спорт не лише загартовує здоров’я, він виховує характер і волю.
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації. Ми разом пишаємось спортивними досягненнями вітчизняних атлетів, які гідно захищають прапор нашої держави на міжнародних аренах, та радіємо першим успіхам молодих олімпійців, які продовжують славні традиції метрів.
Приємно відзначити, що з кожним роком у нашій області збільшується число прихильників здорового способу життя, зростає кількість фізкультурно-спортивних клубів, з’являються нові дитячо-юнацькі спортивні заклади. Уже сьогодні заняття улюбленими видами спорту стали нерозривною часткою життя для багатьох наших земляків.
Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту! Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята! Хочу побажати усім вам міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, великих здобутків, наполегливості, наснаги та нових перемог!».