Сергій Кудактін: «Звертаємося до всіх політичних сил зважено та обдумано підходити до організації масових заходів»

В Черкасах відбулася акція «на честь річниці штурму Банкової». Активісти Національного корпусу з усіх районів області та інших міст пройшли маршем містом до облдержадміністрації. Там планували вручити обласній владі низку вимог – «ультиматум». В результаті акція перетворилася на «шоу» із використанням фаєрів, переляканами працівницями облдержадміністрації та негативом в суспільстві.
Голова Черкаської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Кудактін закликає організаторів подібних акцій напередодні обдумувати всі можливі сценарії й наслідки при проведенні таких масових зібрань та контролювати їх хід.
«Ми поважаємо право всіх громадян на мирні акції, мітинги, протести. Кожен має право доводити свою думку чи позицію. В той же час, звертаємося до всіх політичних сил з проханням усвідомлено й зважено підходити до ініціювання та організації подібних заходів. Адже коли до кола учасників таких зібрань залучаються радикально налаштовані молоді люди, при чому з інших міст, то ситуація може вийти з-під контролю і мати тяжкі наслідки. Під час учорашнього «маршу» ми в цьому переконалися», – наголошує Сергій Кудактін.