Депутат Володимир Доманський узяв участь в асамблеї черкаського відділення НОК

Асамблею відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області провели 22 грудня в Черкасах. Учасником зібрання став і депутат фракції партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Черкаської обласної ради Володимир Доманський. Він також є головою комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту облради.
Голова обласного відділення НОК Андрій Більда прозвітував за рік роботи, розповів про спортивні заходи, організовані відділенням, про нові форми роботи, про співпрацю із різними організаціями та установами. Зокрема подякував депутатам обласної ради за підтримку та фінансування олімпійського руху на належному рівні.
«В проекті бюджету на 2017 рік заплановано понад 700 тисяч гривень видатків на наступний рік для діяльності відділення НОК. Уже всі комісії опрацювали цей проект. На наступній сесії, упевнений, ми підтримаємо і виділимо необхідну суму коштів на розвиток олімпійського руху в області. Сподіваюся, надалі будемо ще тісніше співпрацювати із відділенням та залучати ще більше дітей до спорту і фізичного розвитку», – зазначив Володимир Доманський.

img_1846_1004x669

img_1851_1004x669