Корсунь-Шевченківські депутати передали генератори, продукти та одяг на Схід

Депутати Черкаської обласної, Корсунь-Шевченківської районної та міської рад від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» передали допомогу на Схід. Так вони підтримали ініціативу свого земляка, демобілізованого бійця Сергія Середюка, котрий дізнався, що в його побратимів в зоні АТО вийшли з ладу генератори, і звернувся за допомогою до партійців.
Віталій Веретільник, Володимир Портянко, Сергій Чередніченко, Валерій Заболотній, Сергій Старчевод, Олег Раєвський та Павло Марченко проблему з генераторами вирішили, а також допомогли бійцям з тільниками, шкарпетками, рукавицями, продуктами харчування. Велика вдячність також за матеріальну підтримку приватним підприємцям Віталію Антоненку, Олександру Собченку, Олександру Каракай, а також колективу ПАТ ВО «Восход» під керівництвом Юрія Брижатого та керівнику відділення «Нової пошти» Володимиру Липці.
Допомогу передали в м. Дружківка. Участь у поїздці узяв і сам Сергій Середюк. Побратими йому розповіли, що останнім часом значно покращилося забезпечення бійців обмундируванням, озброєнням, харчуванням, та все ж домашнім смаколикам вони завжди раді.