Максим Доценко — новий очільник шполянської «Солідарності»

17 лютого відбулися чергові збори членів Шполянської районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», на яких розглянули кілька питань. Зокрема про виконання Програми соціально-економічного розвитку Шполянського району, зміни в керівному складі районного осередку та формування нової ради організації.
Учасники зборів задовольнили прохання Володимира Пустовіта про складання повноважень голови районної організації БПП «Солідарність». Натомість члени організації одноголосно підтримали запропоновану Володимиром Пустовітом кандидатуру Максима Доценка на посаду голови.
Максим Васильович, подякувавши за довіру, у своєму виступі окреслив майбутні перспективи роботи осередку, зокрема на наступних виборах, які на Шполянщині відбудуться у квітні цього року. Він запропонував кандидатури Володимира Пустовіта і Дмитра Вовка на посаду своїх заступників. Кандидатури заступників затвердили рішенням зборів одноголосно.
Присутні члени партії також ухвалили рішення про новий склад ради районної організації, до якої увійшли Максим Доценко, Володимир Пустовіт, Дмитро Вовк, Оксана Домчук і Анатолій Шпара.

zbori-014

zbori-005

zbori-004