Монастирищенська «Солідарність» надає допомогу АТОвцям та їхнім родинам

У лютому Монастирищенська районна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» організувала низку заходів, завдяки яким вдалося зібрати гуманітарну допомогу на Авдіївку та кошти для бійців. Збір допомоги ініціювали через районну газету, звернулися за підтримкою до представників влади, долучилися і партійці, зокрема кошти на придбання дизельного генератора надав голова Монастирищенського осередку БПП Богдан Шевчук. Спільними силами вдалося зібрати та доправити гуманітарний вантаж до Авдіївки.
Представники «Солідарності» також долучилися до акції зі збору коштів під час благодійного концерту місцевого рок-гурту «ZGORLA». Було зібрано 3,5 тисячі гривень, з яких частину коштів передали родині загиблого Віталія Шамрая, іншу частину – на лікування пораненого в зоні АТО монастирищанина Віктора Цимбалюка.
26-річний монастирищанин, снайпер 72-ї окремої механізованої бригади Віталій Шамрай отримав смертельне поранення під Авдіївкою. До служби в армії Віталій Шамрай працював апаратником виробничої дільниці в на підприємстві «Монмас», директором якої є Богдан Шевчук – голова Монастирищенської РОП БПП «Солідарність». Богдан Володимирович організував на підприємстві збір коштів для потреб родини загиблого.