Черкаська «Солідарність» другий рік поспіль підтримує флешмоб #LOTSOFSOCKS

21 березня відзначається Всесвітній день людей з синдромом Дауна. З нагоди цього дня в Україні проводять масові акції «LOTS OF SOCKS». Представники Черкаської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» другий рік поспіль долучаються до цього флешмобу. Суть акції полягає в тому, що українці на підтримку людей із синдромом Дауна надягають яскраві, непарні шкарпетки як символ додаткової хромосоми.
«Цього року знову разом із секретаріатом Черкаської організації БПП «Солідарність» приєдналися до флешмобу #LOTSOFSOCKS, який минулого року започаткувала на Черкащині наша колежанка Оксана Заболотня та ГО «Сонячні діти Черкащини», – зазначає керівник секретаріату Сергій Рубан.
Для того, щоб приєднатись до флешмобу 21 березня в соціальних мережах, необхідно:
1. 20 березня зробити репост відеоролику «Почуйте нас» із анонсуванням: ЗавтраВсесвітній день людей із синдромом Дауна. Почуємо їхній голос, адже вони такі саміукраїнці, як і ми! (https://www.youtube.com/watch?v=jpJt2QF8k6Y&feature=youtu.be).
2. На один день, 21 березня, змінити обкладинку свого профілю у Фейсбук на тематичну.
3. Взяти участь у акції «LOTS OF SOCKS»:
Крок 1. Зробити фото в яскравих, непарних шкарпетках.
Крок 2. Викласти фото на своїй сторінці Фейсбук з підписом
«Сьогодні 21 березня – Всесвітній день людей з синдромом Дауна. Це такі самі українці, як ми». Не забудьте про хештеги #WDSD2017 #LOTSOFSOCKS#SUNKIDSCHERKASY
Крок 3. Поширити своє посилання на подію: Акція “Lots of Socks”-“Всесвітній день людей з синдромом Дауна” (створену ГО «Сонячні діти Черкащини»).
Двадцять перший день третього місяця був обраний, щоб показати, що синдром Дауна пов’язаний з наявністю в клітинах людини 3-ї хромосоми в 21-ій парі.