Безкоштовну кваліфіковану юридичну допомогу надають у громадській приймальні «БПП «Солідарність»

Отримати кваліфіковану юридичну допомогу та правову консультацію можна в громадській приймальні Черкаської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Маєте невирішені земельні справи, питання щодо пільг для АТОвців, спадкової справи, житлових, господарських чи цивільних справ, виконання судових рішень, соціального забезпечення тощо – звертайтеся до партійних юристів.
«Потреба в юристах і правовій допомозі існує постійно. І досить часто жителі просто не знають, до кого звернутися за якісною і для багатьох суттєво – безкоштовною допомогою, – зазначає голова Черкаської територіальної організації партії Сергій Кудактін. – Наші юристи готові надавати юридичні консультації з різних питань, допомагати в оформленні первинних документів, консультувати щодо подальших дій та радити, як діяти в тій чи іншій ситуації. Тож упевнений, зможемо допомогти тим, хто цього потребує».
Прийом відбувається три дні на тиждень: щопонеділка, щовівторка та щочетверга із 10 до 12 години. Адреса громадської приймальні: Черкаси, бульвар Шевченка, 242, телефон 067-629-80-80.