У Корсунь-Шевченківському партійці «зупиняють» сезонних паліїв

Голова фракції «БПП «Солідарність» Корсунь-Шевченківської міської ради Олег Раєвський ініціював просвітницьку акцію «Зупини сезонних паліїв». До такого кроку його змусили обставини, коли жителі міста масово у дворах та на узбіччях спалюють сміття та гілля. Особливо це стало актуальним весною, коли більшість містян прибирають двори, прибудинкові території, приводять до ладу узбіччя тощо. Голову фракції підтримали депутати районної і міської рад: Сергій Чередніченко, Володимир Портянко, Сергій Старчевод, Павло Марченко. Коштом депутатів надрукували листівки про шкоду від паління листя та сміття.
«Від спалювання сміття страждає і довкілля, і жителі Корсуня. Тому вирішили провести просвітницьку акцію, розповівши жителям детально, які наслідки має спалювання сміття і як впливає на природу та здоров’я людей», – відзначають у партії.
У листівці також попереджають про заборону спалювання сміття та відповідальність за такі дії і вказано номер телефону інспектора з питань екології та охорони навколишнього середовища Корсунь-Шевченківської міської ради Галини Гречухи, якій можна повідомити про факти спалювання сміття.
Листівки поширюють на базарній площі, в магазинах, у громадському транспорті, а також усі охочі можуть безкоштовно отримати необхідну кількість примірників і розповсюдити їх на своїй вулиці.

bez-imeni-1

bez-imeni-2