У Корсунь-Шевченківському відбувся творчий день в’язання

У Корсунь-Шевченківському відзначили Всесвітній день в’язання на публіці (World Wide Knit in Public Day), який щороку в світі влаштовують у другу суботу червня. Учасницею такого свята разом разом із рукодільницями місцевого творчого клубу «Макоша» стала голова Корсунь-Шевченківської районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Оксана Шеренгова. Вона працювала в журі, брала участь у традиційному прикрашанні каштану в’язаними виробами, відзначала переможців конкурсів.
«Наші рукодільниці вміють розважатися: вони хизувалися модним вбранням ручної роботи, читали вірші, проводили майстер-класи і залучали до всього того дітей, які були в захваті ще більше, ніж дорослі! Сподіваюся, що вбраний каштан не дуже швидко розберуть на сувеніри, і багато корсунців зможуть оцінити креатив наших майстринь», – зазначає Оксана Шеренгова.
Корсунь-Шевченківська партійна організація постійно співпрацює із різними групами населення за інтересами, зокрема із рукодільницями, самодіяльними творчими колективами, творчими спілками району, учасниками АТО і членами їх сімей.

???????????????????????????

???????????????????????????