Команда депутатів Черкащини виборола друге місце на всеукраїнській спартакіаді

У Чорноморську на Одещині 12-17 червня відбулася Всеукраїнська спартакіада серед депутатів Верховної Ради України, обласних,  районних, міських, сільських та селищних рад. У змаганнях взяли  участь 18 команд з різних куточків України. Кожна команда нараховувала по 25 представників, які змагалися у 5 видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, швидкі шахи і шашки.

До складу збірної Черкаської області включили представників депутатського корпусу з десяти районів. У складі збірної команди другий рік поспіль бере участь голова Черкаської обласної ради, представник партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олександр Вельбівець. Він змагається з футзалу.

За підсумками загальнокомандної першості команда області набрала 397 очок і зайняла друге місце на спартакіаді. Чемпіонами третій рік поспіль стали депутати Івано-Франківської області.

Кубок та грамоту Верховної Ради України за друге загальнокомандне місце у VІ Всеукраїнській спартакіаді отримав капітан команди, голова обласної ради Олександр Вельбівець.