Діти зі Сходу відпочили в літньому таборі на Уманщині за сприяння депутатів «Солідарності»

Три тижні відпочивали та оздоровлювалися діти із Донеччини в одному із літніх таборів на Уманщині. Приймав 22 діток із Бахмута позаміський дитячий табір «Лідер» на базі Городецької школи. Вже другий рік поспіль діти із Бахмута відпочивають у цьому таборі за сприяння представників партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Ідею оздоровити діток зі Сходу підтримали керівники сільгосппідприємств та фермерських господарств краю, в тому числі й депутати фракції «Солідарність» Уманської районної ради, а саме: Олександр Мордач, Любов Кобець, Борис Пахолюк, Василь Чекаленко, Юрій Притула, Борис Бондар. Саме вони надали суттєву спонсорську допомогу табору, щоб там організували якісне харчування та аби діти зі сходу України разом із учнями шкіл Уманщини гарно відпочили й побували на екскурсіях у різних куточках Черкащини.

Кожен день у «Лідері» був насичений і цікавий. Діти відвідали дендропарк «Софіївка», кролеферму у с.Юрківка, кінний завод у місті Жашків, відпочивали біля ставка в с.Берестівець, де також побували у реконструйованому парку «Вікторія», побачили одне з чудес України – Буцький каньйон, комплекс фонтанів «Перлина кохання» в місті Умань, мали цікаві екскурсії до Холодного яру, Канева тощо.

2

1