Ватутінська «Солідарність» збирає допомогу захисникам

У приміщенні громадської приймальні Ватутінської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» триває збір допомоги захисникам. Партійці допомагають бійцям, які захищають країну на Сході, та тим, хто вже повернувся додому. Тримають з ними постійний зв’язок. Усі охочі допомогти та ті, хто потребує допомоги, можуть звертатися за адресою м. Ватутіне, вулиця Миру, ½.

«Раніше потреб у бійців було набагато більше, доводилося і продукти селами їздити збирати, і засоби гігієни передавати, то тепер армія практично всім забезпечена. Час від часу звертаються захисники-земляки із конкретними проханнями. Нещодавно передали набір ключів для ремонту, екіпіровку – розгрузку, сухарку, медсумку, підсумки для гранат», – розповідає керівник міської партійної організації Євгеній Підцерковний.

За його словами, не забувають партійці і про тих захисників, які повертаються додому. Одному бійцю встановили нові вікна в будинку, зараз допомагають із облаштуванням дому. Спільно із благодійною організацією мають намір долучитися до ремонту будинків для чотирьох родин.

Проводять активісти спільно із АТОвцями і просвітницьку роботу серед дітей і молоді, організовують «уроки» та зустрічі.