«БПП «Солідарність» вимагає скасувати скандальне рішення виконкому щодо забудови набережної

Черкаська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» обурена рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради стосовно затвердження плану забудови набережної. Причин цьому безліч: проект рішення не був оприлюднений у визначені законом терміни, питання не було у порядку денному засідання виконкому, його внесли з голосу, питання розглядалося при вимкнених камерах, частину членів виконкому не повідомили про засідання взагалі. Партійці звертаються до депутатів міської ради висловити свою позицію, підтримати думку жителів міста та відмінити це скандальне рішення виконкому.

Це питання вже не один тиждень обговорюється громадськістю, викликало серед жителів міста резонанс та невдоволення планами влади здійснити житлову забудову на набережній. Черкащани очікували на прозорий розгляд важливого питання, яке стосується кожного жителя, та його відкрите обговорення громадськістю.

Черкаська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» нагадує чиновникам, що вони працюють за кошти і на благо громади, а не реалізують власні амбіції та плани в стінах міської ради. Рішення виконкому має бути відмінено депутатами на найближчій сесії міської ради.