Шполянська «Солідарність» допомагає вирішувати проблеми бійців

Шполянська районна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» одним з пріоритетних питань у своїй роботі вважає питання соціального захисту воїнів АТО, котрі повернулися додому. За словами голови районної організації БПП «Солідарність» Максима Доценка, партійці перебувають на постійному зв’язку із демобілізованими бійцями і допомагають їм вирішувати проблеми, з якими АТОвці стикаються в мирному житті.

Днями в залі засідань райдержадміністрації відбулася одна з таких традиційних зустрічей. Бійці і члени їх родин прийшли за допомогою і порадою. Насамперед їх сьогодні хвилює проблема отримання землі, інші соціальні питання. На зустрічі заступник голови районної організації БПП «Солідарність», депутат районної ради Володимир Пустовіт поінформував присутніх бійців про пільги у медичному забезпеченні, зокрема із зубопротезування, повідомив про те, що на оздоровлення і санаторно-курортний відпочинок  демобілізованих бійців районна рада днями виділила 100 тисяч гривень із районного бюджету.

«Більшість питань, що хвилюють сьогодні захисників, взято на контроль нашою партійною організацією. Вирішення цих проблем – справа честі для нас, – наголошує голова Шполянської «Солідарності» Максим Доценко.

dsc_0029 dsc_0030