Сергій Рубан: «Професіоналізм та вміння стратегічно мислити – критерії до членів виконавчого комітету»

У Черкаській міській раді триває формування нового виконавчого комітету. Політичні сили та громадськість пропонують своїх кандидатів. Свою позицію стосовно цього питання висловив голова Черкаської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Рубан:
«Головними критеріями вибору представників до виконавчого комітету Черкаської міської ради мають стати такі якості: професіоналізм та вміння стратегічно мислити. Я вважаю, що міський голова, його заступники, члени виконавчого комітету мають насамперед стратегічно планувати, бачити, яким має бути місто не сьогодні-завтра, а яким має стати через 5-7-10 років. Втілювати їхні плани в життя будуть виконавці.
Також у нинішній владі не повинно бути представників із негативною репутацією – осіб, які служили режиму Януковича, причетних до Опоблоку, Комуністичної партії тощо.
Крім того, політичні сили та особи, яких пропонують, мають брати відповідальність за свої дії. Політичні партії повинні нести політичну відповідальність за кандидатуру, що пропонують у владу. Натомість і сам кандидат повинен бути особисто відповідальним за свою роботу, і в разі неякісного її виконання мати гідність піти зі своєї посади».