Представники «Солідарності» стали учасниками Форуму активних містян

У Черкасах відбувся Форум активних містян «Черкаси – погляд у майбутнє». Понад півтори сотні черкащан стали його учасниками і взяли участь у стратегічній сесії за тематичними напрямками: бізнес-клімат, комфорт, Дніпро, людський потенціал тощо. Активні жителі Черкас напрацювали ідеї, які ляжуть в основу стратегії розвитку міста Черкаси. Пропозицій та побажання учасників форуму будуть систематизовані, проаналізовані та опрацьовані фахівцями.
Представники партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» також долучилися до роботи форуму. Керівник фракції «Солідарність» Черкаської міської ради, учасник цьогорічного проекту «Школа мерів» Костянтин Чернецький та депутат від БПП минулого скликання, лідер команди «Школа мерів» Андрій Більда виконували роль «хранителів» столів – відповідали за певні напрямки роботи і збирали пропозиції від черкасців. Потім презентували основні ідеї всім учасникам.
«Черкаси – чи не єдиний з обласних центрів, який досі не має власної стратегії розвитку… Тепер я упевнений, Стратегію розвитку Черкас обов’язково буде напрацьовано. Перший форум активних містян довів, що громаді не байдужа доля рідного міста. Ідеї прозвучали найрізноманітніші, інколи навіть взаємовиключні, але кожна думка має шанс на життя і на опрацювання її в подальшому. Наступним кроком у роботі над стратегією стане обговорення в більш вузькому і спеціалізованому колі. Наша задача – зробити все, щоб цей документ був реальним путівником, як для влади, так і для містян, який окреслить шляхи до розвитку міста в майбутньому. Стратегія буде живою, зрозумілою кожному черкащанину, а не формальним документом, що припадатиме пилюкою на полицях мерії», – зазначає Андрій Більда.

IMG_2860

IMG_2848

IMG_2842

IMG_2817

IMG_2809

IMG_2806