Голова Шполянської «Солідарності» Максим Доценко – волонтер року

Вже четвертий рік поспіль в нашій країні 5 грудня святкують День волонтера. В цей день голова Шполянської районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Максим Доценко, заступник голови Володимир Пустовіт відвідали школярів Лозуватки, що на Шполянщині, аби привітати дітей і їхніх педагогів зі святом. Волонтерський загін цієї школи визнано кращим в районі – діти не забувають і постійно відвідують літніх людей села, допомагають їм, часто разом з батьками і педагогами збирають допомогу воїнам АТО.

Максим Доценко, вітаючи школярів, відзначив, що волонтерська діяльність дуже почесна в наш час. Побажавши дітям успіхів, голова партійної організації вручив їм подарунки і солодощі.

Та й сам Максим Васильович цього дня отримав нагороду. Заступник голови Шполянської райдержадміністрації Ольга Шпиця вручила Максиму Доценку відзнаку «Волонтер року». Заслужене визнання голова партійного осередку отримав за багаторічну благодійну діяльність. Багато років партієць опікується дітьми, хворими на ДЦП, ветеранами війни і праці, завжди відгукується на прохання про допомогу на лікування. Кілька разів побував Максим Васильович і в зоні проведення антитерористичної операції, неодноразово передавав допомогу бійцям на передову.

DSCN1704