У Шполі відвідали людей з інвалідністю

Очільник Шполянської районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Максим Доценко разом із заступником Володимиром Пустовітом відвідали заклади, де лікуються або ж проводять час шполяни з особливими портебами. Зокрема керівники партійного осередку побували в родинах шполянок Галини Іванівни Чепур та Клавдії Луківни Гончар. Максим Доценко передав рідним жінок необхідні засоби особистої гігієни. Також голова партійної організації відвідав відділення денного перебування Шполянського районного територіального центру, де з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю зібралися за святковим чаюванням молоді шполяни.

«Відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю – це добра нагода разом  ще раз переосмислити все, що зроблено і що треба зробити на підтримку людей з особливими потребами, згуртувати  зусилля задля їх адаптації у суспільство», — вважає Максим Доценко.

Не залишилися без уваги літні жителі району, які проходять курс лікування у Шполянській центральній районній лікарні, а також мешканці Лебединського будинку пристарілих та члени районної організації Товариства сліпих. Не з порожніми руками – з подарунками та словами підтримки зустрічалися Максим Доценко і Володимир Пустовіт цього дня з людьми з особливими потребами.

«Не раз у рік, а щодня потрібно допомагати цим людям, підтримувати їх, вирішувати їхні побутові проблеми»,  — вважає Максим Доценко і підтверджує свої слова реальними справами. Вже кілька років очільник районної партійної організації опікується безкоштовним забезпеченням підгузками дітей, хворих на ДЦП, допомагає коштами на лікування.

DSCF0815 01.12.2017-