У Шполі вітають ветеранів із ювілеями

Одним з пріоритетів у роботі Шполянської районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на Черкащині є увага до ветеранів війни і праці — людей, які своєю працею, не шкодуючи сил і здоров’я, розбудовували країну після Другої світової війни, піднімали економіку.

Тож за доброю традицією у ювілейні дні народження актив партійної організації відвідує ветеранів з привітаннями і подарунками.

«Ці люди збудували все, чим ми, молодше покоління, сьогодні користуємося. Тож пам’ятати про їх трудовий подвиг, допомагати у вирішенні проблем — наш обов’язок», — вважає голова районної партійної організації Максим Доценко.

Днями його заступник Володимир Пустовіт з привітаннями від голови партійного осередку, подарунками і квітами відвідав найстарішу жительку району Анастасію Петрівну Вітренко з Лозуватки, якій виповнилося 102 роки. Партійці також привітали з 90-річчям Ганну Корніївну Криворучко з Лебедина і Мотрону Максимівну Стефаненко з Лип’янки. Теплі слова привітань і найкращі побажання отримали з нагоди 95-річчя отримали також Катерина Кирилівна Соловйова і Надія Степанівна Науменко зі Шполи.

?????????? ?????????? Вітренко