На виборах в ОТГ 24 грудня представники БПП отримали близько 30 %

На Черкащині 24 грудня відбулися вибори в двох об’єднаних територіальних громадах: Буцькій селищній Маньківського району та Михайлівській сільській Кам’янського району. Кандидати від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та ті, хто йшов за підтримки партії, отримали високий результат довіри від громади. Так, 43% Буцької селищної ОТГ представлятимуть представники БПП, Михайлівської сільської ОТГ – 15 %. Крім того, на 2 округах в кожній ОТГ відбудуться перевибори, за результатами яких очікується збільшення кількості депутатів від БПП.

«Результатом виборів цілком задоволені. Досягти його вдалося завдяки злагодженій командній роботі. Жителі об’єднаних громад зробили правильний вибір, насправді  віддавши свої голоси не лише за відповідальних і професійних нині вже депутатів та голову ОТГ, але й за реформи, які інтенсивно впроваджуються в нашій країні. Кандидати від «БПП «Солідарність» йшли на вибори з гаслом підтримки реформи децентралізації. І саме реалізовані на сьогодні ОТГ, які отримали збільшені фінанси і повноваження, стали чудовим прикладом для агітації. Тепер – черга новообраних голів та депутатів об’єднаних громад продемонструвати переваги децентралізації в їхніх  громадах», – зазначив голова Черкаської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Кудактін.

Таку позицію підтримує керівник секретаріату обласної організації пратії БПП Сергій Рубан, відзначаючи переваги реформи децентралізації.

«Саме завдяки децентралізації, що реалізується з ініціативи та підтримки Президента Петра Порошенка, громади вже сьогодні мають значні фінансові надходження, наповнені значно збільшені бюджети. А це можливість – ремонтувати дороги та школи і дитячі садочки, відновлювати ФАПи і клуби, розвивати і удосконалювати свою територію», – наголосив Сергій Рубан.

Головою Михайлівської сільської ОТГ обраний Василь Максименко. Він йшов на вибори за підтримки партії «БПП «Солідарність».

«Вдячний партії за підтримку під час виборчої кампанії. І насправді дуже велике значення для жителів, із якими я спілкувався напередодні виборів, є впровадження реформ на місцях. Вони ставлять безліч запитань про децентралізацію, про кошти, пропонують ідеї, як краще і на що їх використати, аби в громаді стало комфортніше та більш сучасно. Тож дякую виборцям за довіру. Працюватимемо гуртом на результат», – відзначив Василь Петрович