До Чигирина запрошують волонтера Корпусу миру США

Депутат Чигиринської міської ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олег Бунь ініціює запрошення волонтера Корпусу миру США до Чигирина. Він уже заповнив анкету задля участі в конкурсі. Таке запрошення – можливість для громадських організацій та органів місцевого самоврядування покращити свою організаційну спроможність та роботу з громадою.
Якщо задумане вдасться, волонтер впродовж двох років надаватиме місцевій владі професійну допомогу в реалізації проектів, спрямованих на посилення громадянського суспільства, сталий організаційний розвиток, покращення економічних можливостей, ефективне місцеве самоврядування (децентралізацію).
«Чигирин є невеличким містечком з великим потенціалом, але маємо нині перелік проблемних питань. Зокрема це і відтік молоді, відсутність стратегії міста, спеціальних тренінгів та навчань, як боротися із болючими проблемами. Наявними силами місто не може позбутися статусу депресивного. Таке запрошення волонтера є інструментом, що допоможе розібратися в нинішній ситуації, реалізувати потенціал, розвинути громадянське суспільство, якісно реалізувати процеси децентралізації, раціонально використовувати бюджет», – зазначає олег Бунь.

27067114_1613805358713773_7648514315706444405_n