«Школа дебатів» для молоді стартує на Черкащині

Мистецтво дебатувати – це вміння відстоювати власну позицію, наводити якісні та вагомі аргументи, чути співрозмовника, сприймати альтернативні думки, критично осмислювати інформацію, часом іти на компроміси, приймати зважені рішення.
«Школа дебатів» відчиняє свої двері для молоді. Кожен охочий може навчитися дебатній майстерності та ораторському мистецтву. Кращі спікери та відомі політики протягом 8 тижнів навчатимуть молодь, наводитимуть цікаві кейси та ділитимуться власним досвідом. Учасники матимуть можливість попрактикуватися в дебатних баталіях та відчути смак перемоги на цьому полі бою. Організатор навчання – «Солідарна молодь Черкащини».
Перший день занять відбудеться 19 травня із 10 ранку до 19.00. Про місце проведення організатори повідомлять згодом, слідкуйте за новинами.
Участь у школі безкоштовна, але обов’язкова попередня реєстрація за посиланням:
https://goo.gl/forms/jhcWdk5zvQcPttih1
Дедлайн подачі заявки: 14 травня 2018 року.

«Дебати – це один із ефективних інструментів розвитку ораторських вмінь. Сучасна молодь має вміти вести полеміку аргументовано та осмислено. Саме для цього і запроваджуємо школу дебатів, аби виховувати свідому молодь для свідомого суспільства, ту молодь, яка буде готова взяти на себе відповідальність будувати і розвивати своє місто і країну», – говорить голова Черкаської територіальної ГО «Солідарна Молодь» припартійної молодіжної організації Партії «БПП «Солідарність» Інна Ладнова.

Запрошуємо молодь Черкас та області до участі в «Школі дебатів».
Тож ви отримаєте:

– 8 занять із цікавим професійним тренером;
– зустрічі із політиками місцевого та всеукраїнського рівнів;
– багато практики;
– яскраві враження.