Учасник АТО з Уманщини отримав у подарунок житло

Військові щодня ризикують своїм життям на Сході країни. І обов’язок мирного населення – показати свою глибоку вдячність. Не лише словами, а й ділом зробили це в Уманському районі, подарувавши учаснику антитерористичної операції Едуарду Іванишину власне житло.
Приємна подія відбулася в селі Антонівка, і вона стала справжнім святом для сельчан. До будинку, який був придбаний шляхом співфінансування 50 на 50 з районного та сільського бюджету, завітали голова Уманської районної державної адміністрації, предстаник партії «БПП «Солідарність» Євгеній Данченко, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, працівники райдержадміністрації та районної ради, сільський голова села Антонівка Владислава Баюк, громада населеного пункту, члени фракції «Солідарність».
Едуард Іванишин брав участь у найзапекліших боях на Сході, адже став захисником у жовтні 2014 року.
Керівники району вручили Едуарду Іванишину ключі та ордер від помешкання, побажавши усіх благ та подарувавши додатково праску, мікрохвильову піч та холодильник.
Будинок простий, але просторий, в гарному стані, з усіма надвірними спорудами. Тут для молодого 29-річного хлопця є хороші умови, щоб будувати сім’ю та господарювати.
У свою чергу, Едуард подякував за житло, якого він вкрай потребував, адже він – сирота, і до цього жив у помешканні своїх родичів. Щоб життя в новопридбаному будинку було добрим, його благословив священик.

2 (11)

3 (6)

1 (12)