У Черкасах для Дня молоді проведуть майстер-клас із йоги

«Солідарна молодь» Черкащини організовує нестандартний захід напередодні Дня молоді, аби об’єднати черкащан за цікавим заняттям та заохотити до здорового способу життя. Всіх охочих запрошують на майстер-клас із йоги, де кожен зможе спробувати дійти гармонії тіла, розуму та душі.
Також після майстер-класу голова Черкаської територіальної ГО «Солідарна Молодь» Інна Ладнова як професійна спортсменка усіх охочих проконсультує та відповість на запитання стосовно здорового правильного харчування, особливостей тренувань тощо.
«Україна, а особливо молодь – в очікуванні Дня молоді, що традиційно відзначається в останню неділю червня, цього року – це 24 червня, – відзначає голова Черкаської територіальної ГО «Солідарна Молодь» припартійної молодіжної організації Партії «БПП «Солідарність» Інна Ладнова. – Пропоную об’єднатись просто зараз і вперед до здорового способу життя. Я як професійний спортсмен стовідсотково переконана, що в здоровому тілі – здоровий дух! І думаю, ніхто не заперечить, що майбутнє нашої держави – в руках молоді! Здорової, сильної та розумної.
Де? – Долина Троянд (центральний фонтан)
Коли? – 22 червня 2018 о 18:30
Участь БЕЗКОШТОВНА.