На Уманщині капітально відремонтували автодорогу Фурманка-Ропотуха

Одним із найголовніших пріоритетів в розбудові Уманщини є створення гарних умов для комфортного проживання людей. Показовим прикладом у цьому напрямку є завершення капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Фурманка-Ропотуха.
Днями на цій ділянці дороги відкрили транспортний рух. Вперше за останні роки жителі сусідніх сіл Ропотуха та Фурманка матимуть змогу рухатися по облаштованій дорозі.
На її ремонт використано 2 млн 850 тис. грн. Кошти отримані з державного бюджету завдяки митному експерименту щодо фінансування реконструкції автодоріг. Це реформа децентралізації в дії, ініційована Президентом України Петром Порошенком.
«Ремонти на дорогах загального користування місцевого значення будуть проводитися і надалі. У найближчій черзі – шляхи, що з’єднують населені пункти Томашівка та Черповоди, Ладижинка та Городниця, а також через селище Бабанка», – зазначає голова Уманської РДА, представник партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Євгеній Данченко.

1