У Черкасах вдало стартував спортивно-активний проект «UpGrade Cherkasy»

Спортивно-активний проект «UpGrade Cherkasy» розпочався в Черкасах. Його ідейною натхненницею та організатором виступила голова Черкаської територіальної ГО «Солідарна Молодь» припартійної молодіжної організації Партії «БПП «Солідарність» Інна Ладнова. Стартував проект із тематичного семінару. Далі в планах – інші пізнавальні та корисні організму активності. Стати учасником «UpGrade Cherkasy» має можливість кожен охочий.
Тож першим заходом став семінар-тренінг з питань здорового образу життя, правильного харчування, особливостей тренувань залежно від цілей та особливостей організму. Учасники дізналися чимало інформації, яка допоможе їм вести здоровий спосіб життя, обирати найкориснішу саме для них їжу та виконувати найоптимальніший комплекс вправ.
«Дуже цікаво та емоційно стартував мій проект. Вважаю, що кожен незалежно від віку, статі чи професії має слідкувати за своїм здоров’ям та організмом. Всі учасники захоплені цим напрямком, тому спілкування видалося дуже приємним. І, звичайно ж, всі отримали заряд шаленою мотивацією та чудовим настроєм. Щиро дякую за теплі слова подяки від присутніх», – відзначає Інна Ладнова.
Самі ж учасники наголошують, що цей проект є дійсно особливим, де можна почути нове для себе, розвиватися, надихатися та мотивувати себе до активних дій. При чому проект «UpGrade Cherkasy» діє на безкоштовній основі.

39755166_240622200126503_2402781709574602752_n