Сергій Рубан вже традиційно відвідав дитячий будинок та передав малятам необхідні речі

Голова Черкаської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Рубан уже певний період допомагає діткам, котрі опинилися в непростих умовах. Разом з родиною та однодумцями відвідують дитячі будинки й лікарні та допомагають необхідними речами. Це соціальна ініціатива Анни Сухенко. Минулими вихідними Сергій Рубан з родиною вже традиційно відвіз декілька пакунків дитячих речей, постільної білизни, розвиваючих книг та іграшок в Черкаський обласний спеціалізований будинок маляти. В цьому дитячому будинку перебувають дітки від місячного віку до 4 років.
«Дітки постійно потребують нашої уваги та допомоги. Їм завжди потрібні памперси, одяг, іграшки, солодощі тощо та просто увага», – зазначає Сергій Рубан.
Сергій запрошує всіх, хто хоче допомогти, також приєднуватися до ініціативи.
«Тим паче, що багато з вас, хто має дітей, час від часу звільняє шафи від дитячих речей, якими вже не користуєтесь. Наша 8-ми річна Аліночка, наприклад, дуже любить перебирати власний одяг, взуття та іграшки і формувати з них пакунки для інших діток. Зараз вже низка друзів та знайомих цікавляться, як можна допомогти. Аліна розповідає діткам з якими спілкується, що речі, якими вони не користуються, можна віддати тим дітям, які їх потребують» – розповідає він.
Будинок дитини з радістю приймає різну допомогу від всіх. Якщо немає можливості відвідати дитячий будинок, речі можна залишити в громадській приймальні партії «БПП «Солідарність» за адресою: бульвар Шевченка 266, 4 поверх (в будні дні з 9 до 18) або сконтактувати з Анною через фейсбук.