В Умані відкрили пам’ятний знак загиблим уманчанам

14 жовтня, в День захисника України, на Алеї Слави в Умані відкрили монумент загиблим уманчанам, які віддали своє життя за мир в Україні. Уманщина втратила 20 військовослужбовців, імена яких викарбувані на монументі.
Участь у відкритті взяли рідні та близькі загиблих, побратими, волонтери, керівництво міста, представники структурних підрозділів міської ради, голови та заступники Уманської райдержадміністрації та районної ради, студентська молодь та громадськість міста.
«Сьогодні ми відкрили пам’ятний знак нашим землякам, які віддали своє життя за мир в Україні, за наше світле та щасливе майбутнє. Символічно, що саме цього дня в державі відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Захисника України та День Українського Козацтва. Хочу висловити слова вдячності всім, хто долучився до реалізації даного проекту, всім борцям за незалежність та територіальну цілісність України. Низький уклін родинам загиблих. Герої не вмирають, допоки живе пам’ять про них», – сказав міський голова Олександр Цебрій, представник партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

1