Сергій Рубан: “Перспективний план ОТГ має бути завтерджений із врахуванням інтересів громад”.

17 жовтня на розгляд сесії Черкаської обласної ради вже втретє виносився на затвердження проект Перспективного плану ОТГ області. І знову цей документ був не готовий до розгляду та не ухвалений депутатами.
Як зазначає керівник секретаріату Черкаської територіальної організації партії “БПП “Солідарність” Сергій Рубан, за підготовку цього документу відповідає Департамент регіонального розвитку (керівник Роман Карманнік) і профільний заступник голови ОДА Ярослав Березань.
“Непідготовленим проектом Перспективного плану ці посадовці дискредитують голову ОДА та реформу децетралізації. Не потрібно перекладати свою відповідальність на депутатів та шантажувати їх. Березань і Карманнік мають бути звільнені із займаних посад, негайно!”- наголошує Сергій Рубан. – Фракція БПП «Солідарність», голова обласної ради Олександр Вельбівець наполягали і наполягають на тому, що перспективний план має бути затверджений, але документ повинен врахувати інтереси громад та бути проголосований відповідно до регламенту”.