Костянтин Омаргалієв: “Наша мета – зробити Черкащину спортивною столицею України”

????????????????????????????????????

Голова фракції “БПП “Солідарність”, заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв розповідає про спортивні успіхи Черкащини:
“Черкащина продовжує нарощувати спортивний рейтинг. Не лише за виступами спортсменів на головних аренах країни та світу, а й завдяки роботі дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Адже високі результати на змаганнях всеукраїнського та світового рівнів наших атлетів багато в чому – заслуга тренерів, які вкладають свої сили та досвід у кожного свого вихованця.
Нещодавно профільне Міністерство оприлюднило рейтинги кращих спортивних шкіл. У лідерах – дві наші спортивні школи: Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву та дитячо-юнацька спортивна школа №2 Черкас. ОСДЮШОР посіла ІІ місце у рейтингу 2017 року серед спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву другої групи та отримала свідоцтво про надання вищої категорії. Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2 ЧМР отримала диплом Міністерства молоді та спорту України за ІІІ місце в рейтингу 2017 року серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл другої групи.
Наша мета – зробити Черкащину спортивною столицею України. Маємо для того усі можливості. Поступово покращуємо матеріально-технічну базу для тренувань, розвиваємо спортивну інфраструктуру. Працювати у цьому напрямку продовжуємо й надалі. Водночас збільшуємо кількість змагань всеукраїнського рівня, які приймає Черкащина, що також є умовою спортивної промоції області”.

За інформацією сайту Черкаської ОДА