Представники Уманської БПП «Солідарність» ремонтують міські дороги власним коштом

Нині виконується велика кількість ремонтних робіт на дорогах Уманщини, проте стан значної частини автошляхів все ж у жахливому та небезпечному для автомобілів стані. Традиційно, разом зі снігом, з доріг сходить і асфальт. Особливої уваги потребує автошшлях по вул. Михайлівській в місті Умань. Ями та вибоїни там досягли такої глибини, що неможливо проїхати автівками.
Тому голова Уманської місцевої організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Валентин Поліщук та член Уманської районної організації БПП «Солідарність» Микола Мельник вирішили не залишатися осторонь проблеми. Власним коштом вони придбали щебінь та каміння і засипали ями, в яких утворилися величезні калюжі.
«Нехай це не вирішить повністю проблеми ремонту дороги, але вбереже багато автомобілів від пошкодження та попередить аварійні ситуації», – прокоментував свої дії Валентин Поліщук.
«Дуже сподіваємося, що наші дії послугують прикладом та будуть спонукати інших жителів міста також посильно долучитися до дрібного ремонту наших вулиць», – доповнив Микола Мельник.