«Солідарність» і УДАР створюють єдину потужну політичну команду

28 серпня в Києві відбувся об’єднавчий з’їзд «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та УДАРу, під час якого прийнято рішення про їх злиття. Ці дві партії йдуть на місцеві вибори об’єднаною командою і ставлять перед собою важливу спільну мету: створити потужну народну політичну силу на чолі з Президентом України. На Черкащині обласна організація «Солідарності» відкрита для «ударівців» і запрошує їх до своїх лав.

«Ми живемо сьогодні в парламентсько-президентській республіці, найбільше повноважень і влади належить саме парламенту, який формує уряд, – говорить голова Черкаської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», учасник об’єднавчого з’їзду Василь Фурман. – І маючи нині коаліцію із 5 партій, дуже складно швидко приймати важливі рішення і впроваджувати необхідні реформи для людей. Тому цей з’їзд і об’єднання двох великих партій – лише перший крок. До нашої політичної сили приєднуватимуться й інші партії задля створення єдиної потужної політичної сили. Восени на нас чекають вибори до місцевих рад. Ми маємо їх використати для максимального оновлення і очищення влади на місцях. Наша ціль – залучити справжніх патріотів, волонтерів, солдатів, активних громадян до влади, які знають, вміють і хочуть зробити міста і села успішними та заможними. Сьогодні час єднатися. Тому «Блок Петра Порошенка» в Черкаській області відкритий до співпраці із представниками місцевих організацій УДАРу, які вже зарекомендували себе як активні діячі, реалізували корисні проекти, мають бажання і надалі займатися громадською діяльністю. Вони мають стати частиною нашої команди. Саме зараз можливий реванш антиєвропейських сил, які перефарбувалися і намагаються повернутися до влади. Ми маємо зімкнути ряди, щоб не допустити цього. І, як ніколи, актуальні вічні слова Великого Кобзаря «А всім нам вкупі на землі єдиномисліє подай і братолюбіє пошли».

11935600_1162188437141484_1316822630_n

Керівник фракції «Блок Петра Порошенка» в парламенті Юрій Луценко на з’їзді зазначив, що зараз дві політичні партії об`єднуються навколо спільних ідей та задля формування Стратегії розвитку.

«Саме від нас сьогодні залежить, як і в якій державі будуть жити наступні покоління. Країні потрібен результат командної роботи. І нам це вдасться. Більше року тому «Блок Петра Порошенка «Солідарність» і УДАР довели це, разом перемігши під час парламентської і президентської кампаній. Крім того, ударівці перевірені спільним Майданом і Революцією Гідності. Це не об’єднання знаків чи лейб і не боротьба за рейтинги. У нас спільні цілі і бачення їх досягнення», – говорить Луценко.

Президент України Петро Порошенко наголосив, що від того, як Україна проведе місцеві вибори у жовтні, залежить імідж всієї держави.

«Прошу опрацювати зміни до законів, які унеможливлять підкуп виборців і посилять відповідальність за застосування подібних технологій. До порушників виборчого законодавства влада має бути суворою, які б партійні квитки не стирчали з кишень порушників. Переконаний, «Маршал Гречка» більше ніколи не повинен брати участі в українських виборах! – зазначив Президент. – І ми забезпечимо, щоб політичні сили виконували зобов’язання перед людьми».