Фурман: Ті сили, які нібито йдуть в опозицію до коаліції – стають в опозицію до свого народу

Василь Фурман, голова Черкаської територіальної організації «Блок Петра Порошенка «Солідарність» вважає, що ті сили, котрі нібито йдуть в опозицію до коаліції, насправді стають в опозицію до свого народу.

Про це політик пише у своєму Facebook.

«У той час, як демократичні сили об’єднують свої зусилля для захисту незалежності та цілісності України та виведення її з кризи, інші – демонстративно-показово йдуть в опозицію. Кому, окрім них, це сьогодні потрібно? Країні? Народу? Бійцям на сході?

Піти в опозицію в такий час – це не подвиг, це не позиція. Це найлегше, що можна зробити. Попросту кажучи, умити руки. Від важкої, цілодобової, виснажливої роботи. Від відповідальності за долю країни та людей. Від цілком зрозумілої критичної реакції народу на непопулярні, але вкрай необхідні сьогодні реформи.

Тому ті сили, котрі нібито йдуть в опозицію до коаліції, насправді – стають в опозицію до наведення порядку в країні, до відновлення миру та цілісності України, до виконання міжнародних домовленостей, які ми – як країна, котра рухається у Європу – взяли на себе перед світовою спільнотою. В опозицію до тих реформ, які виведуть Україну не тільки з кризи, а на якісно новий рівень розвитку. Зрештою – в опозицію до свого народу.

Прикро, що в час, коли всі без виключення політичні сили повинні дбати насамперед про захист країни і людей, знаходяться ті, кому власні амбіції дорожчі».